19.10.2008

Neuleita neuleita


Junamatkat koulusta kotiin ovat aina oivallista neulonta-aikaa. Tällä hetkellä on puikoilla mm. Novita Luxus Cloudista sormikas/lapaset, Novitan ihqkeltaisesta Isoveljestä Punahilkka, Novita Bambusta Apres Surf Hoodie.. Aika Novita-painoitteista tällä hetkellä :o Enpä tajunnutkaan ennenko tähän listailin näitä.

Travelling with a train to school and back to home is the perfect time to knit. At the moment I have lots of WIPs, for example these mittens out of Novita Luxus Cloud.


Blogikoiran kanssa on ihana metsässä käydä, kun se nauttii selkeästi syksystä. Sen lisäksi metsässä on niin kauniit väritkin tällä hetkellä.

I just love to go on the walks with the blog dog to the nearest forest. All the colors in the forest are just so beautiful!

1 kommentti:

  1. Ihana tuo siun koira... Itselläkin on saman moinen :)
    Onko turkki ite trimmattu vai käytätkö sä koiraa trimmaajalla? Mä itse yritän huoltaa sen kokonaan itse. Välillä tekis kyllä mieli ottaa jenkkimalliin sakset käteen ja leikata se nyppimisen sijasta. Omasta höpönassusta kuoriutuu semmoinen pikku hitler, kun alan trimmaamaan... Koulutusta, koulutusta...

    VastaaPoista