2.5.2008

HiljaiseloaBlogissa ollut hiljaista. Mutta siihen on ollut syitä. Ensin juhlittiin (ja sitä ennen järjesteltiin) WiikonWappua, ja heti 1.5. haettiin kotiin blogikoiralle pikkusisko. Ensi viikolla alkaa sitten kesätyöt taas raksalla, mutta silloin ei ole enää tenttejä ja iltavuoroja töissä niin aikaa neulontaan taas löytyy -- olettaen, että pieni Nemi antaa aikaa. Se on yllättävän reipas ja rohkea isosisko-westieensä verrattuna. ;)


There has been some silence in my blog lately. First we had to plan and celebrate a-week-long-valpurgs-night-thingy and then on the first of May we picked up a little sis for our blogdog. She is the cutest thing 4ever. As soon as my summer job at construction site starts at next week, there will be some knitting also -- only if little Nemi will let me do my knitting. ;)

3 kommenttia:

  1. Oi mikä ihana pieni turre! Mullakin on neulominen hieman hidastunut vilkkaan koiranpennun takia. Ei oikein viitti neuloa pitsihuivia ohuesta langasta kun kaveri kyttää vieressä silmät kiiluen odottaen oikeaa hetkeä iskeytyä langan tai neuleen kimppuun. :)

    VastaaPoista
  2. Heh, aika ärtsyn näköinen karvakasa :-)

    VastaaPoista