3.11.2013

Maluka


Malli: Maluka (rav-linkki)
Lanka: Opal-sukkalanka, petrooli, melkein koko kerä
Puikot: 3,0 mm

Ihastuin malliin Ravelrya selatessa, ja nappasinkin sen puikoille jo loppukesästä. Neule valmistui nopeasti, ihana pieni huivi. Pingotuksessa kuitenkin tuli ilmi tylsä totuus; liian pieni omaan käyttööni. Ei sitä saanut edes kunnolla kerran kaulan ympäri kiedottua. Onneksi esikoiselle kelpasi huivi ja koko oli juuri passeli haalarin alle. Päiväkotiin vähän astetta hienompana siis. :) 


Muista aiheista; en tiedä miten tätä neuleblogia pitäisi jatkaa. Riittääkö tällanen lyhyt neuleiden esittely? Pitäisikö olla pidempiä pohdintoja ohjeista, malleista? Listailla asioita? Suunnitella? Kirjoitella neuleiden ulkopuolisesta elämästä? Millaisia toiveita teillä, mahdollisesti jäljellä olevilla, lukijoilla on? :)

4 kommenttia:

 1. Jatkaa niin, mikä itsestä hyvältä tuntuu, ja kirjoittelee juuri sen pituisia ja laajuisia juttuja, mitkä kirjoitushetkellä hyvältä tuntuu:). Siten ainakin itse olen aina jatkanut, kun lasten syntymien yms muiden juttujen takia on vähän ollut taukoa ja pallo hukassa!

  VastaaPoista
 2. Jatka vaan itsellesi sopivalla tavalla. Oman intoni hyydytti, kun en saa blogista enää sellaista kuin haluaisin, kun aikaa sille ei ole entiseen malliin...

  VastaaPoista
 3. Lyhyt sopii vallan hyvin! Kaunis huivi, pitäisi itsekin tehdä tyttärelle vahingossa huivi, kun ei muuten näytä valmistuvan ;)
  Elli

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä muiden kanssa, eli kirjoita niin pitkästi kuin itsestä tuntuu hyvältä. Täytyy myöntää, että joskus kattelen joidenkin blogikirjoituksista vain kuvat jos teksti on valtavan pitkä. Aina ei ehdi lukea niitä pitkiä liirumlaarumeita.

  VastaaPoista