9.11.2009

Lapasia ja neuletakkeja

Otan tässä kuussa osaa Lapaskuuhun. Olenkin saanut kaksi paria lapasia jo valmiiksi, molemmat lähtevät joululahjapaketteihin. Yllä olevat on Very Cabley Mittens (rav-linkki), lankana 7 veikka pussilanka parin vuoden takaa. Lankaa kului sopivasti.

Alla on tikrun malli, Chevalierit. Suklaanruskeasta seiskaveikasta. Molemmat parit oli kivoja tehdä, koko aika tapahtui jotain ja lapaset syntyivätkin todella nopeasti.


Lokakuun alussa sain valmiiksi nopeassa ajassa Dropsin A-linjaisen takin siskolleni. Lankana kesällä Novitan tehtaanmyymälästä ostettu Novita Teddy. Lankaa kului S-kokoon 475 grammaa ja on siskolleni täysin sopivat. Napit tein ensimmäistä kertaa massasta, se vasta olikin hauskaa puuhastelua! :)

Ja itselle valmistui myös neuletakki. Marjut blogasi muutama viikko sitten Puro-takista. Sitten näin sen livenä Sellon neuletapaamisessa ja juoksin ostamaan langat samantien. Tänään se oli kuivunut jo kastelustakin. Aivan ihana! Niin mukava päällä, täysin mua. Pienillä jutuilla saatu tosi kiva takki. Ohje on kai Ullan jäsensivuilla ?


Sen lisäksi muutama pipo valmistunut, mutta niistä mahdollisesti myöhemmin. :)

5 kommenttia:

 1. Hieno takki. :)

  Ohje on tulossa ihan virallisestikin Ullan jäsensivuille, kunhan saan otettua kuvia sitä varten.

  VastaaPoista
 2. Voi elämä miten ihana takki. Miten paljon siihen meni lankaa?

  Kauhean kivaa lukea sun blogia kun ilmeisesti tykätään samanlaisista jutuista, ja täältä saa aina paljon ideoita ja inspiraatiota!

  VastaaPoista
 3. Marjut, ok! Hienoa :D En löytäny sitä jäsensivuilta, onneks oli suora linkki ;)


  Anni, kiitoksia. Se on kyl kiva, jos löytyy samanhenkinen blogi ni saa paljon uusia ideoita aina sieltä! :) Tohon Bianca-takkiin meni 485 grammaa (9,7 kerää) kun äsken sen punnitsin vielä.

  VastaaPoista
 4. Sä oot kyllä nopea neuloja! Bianca näyttää todella kivalta tuossa takissa ja takki kivalta kokonaisuudessaan.

  En voi kuin yhtyä Annin kommentteihin sun blogin lukemisesta. Sulla on kiva tyyli ja neuleet, jotka toteutat, päätyvät usein omalle "pakko neuloa"-listalle.

  VastaaPoista