30.9.2007

Tykkän tykkään tykkään !


Bubble on oikeasti aivan älyttömän kiva! Toiseksi viimeinen pentagon menossa, sitten on hihat ja kokoaminen ja resorit vielä. Tää valmistuu jotenkin tosi hassusti, aina on vaan että "oho yksi pentagon tehty jo". :)

Bubble is seriously a really nice pattern!! The second last pengaton is on its way, then I have the sleeves and ribbing to do. This just keeps getting closer to finish, everytime I finish a pentagon I'm like "wow, its already done!" :D

7 kommenttia:

 1. Jännää! Minä olen tehnyt nyt yhden kokeilupentagonin, koko mietityttää. Oletko mittaillut omaasi miten? Aiotko tehdä puserosta löysän kuten kirjassa vai napakamman?

  VastaaPoista
 2. nasti,
  vähän löysempää ajattelin tehdä ja jotenkuten olen tota mätsäillyt päälle ja vaikuttaa ihan lupaavalta koolta. Itse teen sitä keskimmäistä kokoa tällä tupla-Nallella siis :) Eiköhän sitä kohta saa jo paremmin päälle kokeiltua kun saa noi pentagonit valmiiksi ja sitten vähän hakaneulaa sinne ja tänne :)

  VastaaPoista
 3. Mä ajattelin tehdä ohuemmasta langasta, en halua kauhean kuumaa puseroa. Haluan puserosta myös napakan, joten aattelin tehdä isomman koon silmukoilla mutta yksinkertaisesta langasta. Vähän kyllä jännittää mikä viritys siitä tulee...

  VastaaPoista
 4. Kiitos edellisen postauksesi kuvista. Auttoi hahmottamaan ohjetta. Jos uskaltautuisi kokeiluun !Paidastasi tulee varmasti hieno.
  PÄIVI

  VastaaPoista
 5. Jännityksellä odotan millainen tosta sun Bubblesta tulee! =)

  ..niistä kuvista, just sitä samaa tarkoitin että jos aina eka lause jossain on "sori kuvien laatu" ja seuraavassa postissa "sori kuvien laatu" ja taas seuraavassa niin en kyllä jaksa. Kerran olen blogiini sen kirjoittanut (aika alussa), ja silloin lisäsin että se tulee olemaan sitten ainoa kerta! =D

  VastaaPoista
 6. nasti, ohuemmasta varmasti saa isolla koolla "pienen" ja istuvamman :) Kannattaa neljän pentagonin jälkeen mittailla etuosaansa sitä, sillä neljä pentagonia on aina yksi kappalle (ts. ekat neljä on takaosa ja toiset neljä etuosa tai toisinpäin). Itse sain vähän hakaneulailtua pentagonien jälkeen kappaletta päälle ja lupaavalta vaikuttaa. Nyt ollaan yhtä hihaa ja resoreita vaille valmis !

  Päivi, varmasti uskallat kokeilla ! :) Onneksi epämääräinen kuvani auttoi edes vähän selvittämään ohjetta :)

  Raisa, JUST tota tarkoitin :D Hyvä, että tajusit mitä hain takaa :) Itekin jännitän, että mitä tästä tulee, oikein kivalta kyllä vaikuttaa !

  VastaaPoista
 7. Jösses mitä pikaneulomista! Tuosta tulee varmasti hieno :)

  VastaaPoista