8.12.2006

Paljastus !

Tänään sain viimeisen paketin SNY:ltäni. Olinkin jo ehtinyt odotella, kun olen niin malttamaton ;) Paketti sisälsi vaikka mitä ihanaa jouluaiheista tavaraa ja lankaa! Tuota Mondoa (vai Rondoa...) mulla onkin jo samaa sävyä kaksi kerää, niistä vaan ei saanut tarpeeksi pitkää kaulahuivia ja ehdin valitella, kun en sitä enää mistään löytänyt. Mistä siis tiesitkin, että juuri tuota kaipasin ! :D Nyt saan huivini valmiiksi. :)


Paketissa siis lankojen lisäksi suklaata, kynttilä, joulutonttu sekä joulukortti. :)

Tonttu on muuten ihana. Aivan ihana siis :D Kiitoksia! SNYni oli siis Katri Katrin-blogista. :) Itse paljastin itseni omalle lahjottavalleni Tanjalle jo ennen kuunvaihdetta, eipä Tanja ollut osannut arvata niinkuin en minäkään omaa SNY:täni. Kiitoksia vielä Kristelille aivan ihanasta SNY-kierroksesta! :)


Työkaveri tilasi muutaman pipon; maanantaina Jurassic Parkia katsoessa valmistui valkoisesta Ainosta ja harmaasta Huopasesta (.. työkaveri toi itse langat ;)) tällainen raitapipo, johon vielä tupsun väkerrän. Toinen pipo on myöskin melkein valmis.

PS. Mallia ei vahingoitettu kuvauksissa ollenkaan, lahjontaa tosin käytettiin hetken aikaa. Ja pipo ei ole baskerimallinen, vaan tavis suoraa neulottu 15cm - sädekavennukset - mallinen raitapipo :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti