3.12.2006

Inspiraationlähteitä

Olen viime aikoina aina lehtiä selaillessa koettanut katsella, että mitä kaikkea kivaa ihmisillä on päällä ja mitä missäkin lehdessä esitellään. Seuraavat (epäselvät, kännykällä eri tilanteissa kuvatut) neuleet ovat jääneet mieleen kummittelemaan.

Tämä taisi olla Trendistä tai Cosmosta jostain ihan muusta kuin neuleaiheiseta jutusta nappastu kuva. Naisella siis lyhythihainen neule, saattaa olla istuva hieman tai sitten ei. Mutta tykästyin tuohon malliin ja ajatukseen kovasti; ns. slipoveri/liivi mutta ei kuitenkaan.

Taisi olla uusimmasta Ilona lehdestä; Reese Witherspoonin päällä ihana lyhythihainen neule (samaa ideaa kuin edellisessä, kaksi viikkoa itsellä eroa kuvien oton kanssa.. :D) ja alla valkoinen kauluspaita. Tahdon selkeästi tehdä jonkun tollasen lyhythihaisen neuleen paitapuseron kanssa käytettäväksi. (BTW, uusimmassa Grey's Anatomy-jaksossa Meredithilläkin oli samantyylinen paita.. *tahtoo tahtoo tahtoo aloittaa* !)

Hieman erityylisempi kuin aiemmat; palmikkoneuletakki, jonka alaosaan tehty vyölenkit ja pujotettu kangasvyö. Kiva idea, ihanat palmikot ! (Kuvassa ei kunnolla erotu, mutta salmiakkikuviota keskellä, sitten kapea jokatoisellarivillä vaihtuva palmikko ja leveämpi samanlainen. Hihoissa vain kaksi kokomatkalta menevää palmikkoa.) Sitten joskus, kun suunnittelen OMAN palmikkoneuleen, niin jotain tällaista haen. Ehkä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti