17.11.2006

Vaihtoa

Pitkän harkinnan jälkeen päätin vaihtaa vuodatuksesta Bloggeriin. Saas nyt nähdä, mitä tästä sitten oikein tulee. Kummankin puolesta olen kuullut niin hyvää kuin huonoakin, toivottavasti ei mennyt ihan saveen tämä vaihto.

--

Tänään koetan ensimmäistä kertaa pesukonevärjäystä Nitorin väreillä. Tarkoitus on muutama paita sekä housut värjätä suklaanruskeiksi, tällä hetkellä on kone pyörii ja jännityksellä odotan, mitä sieltä oikein tulee.


Ajattelin, että siihen blogikoiran liiviin ompelisinkin tarranauhalistan nappien sijasta. Napit kun saattaisivat hangata selkään blogikoiran kieriessä maassa. Täytyy vaan kaivaa se ompelukone kaapista ja ommella kiinni. (Samalla voisin kesäistä farkkuhametta hieman fiksata..)


Tämän solmukerän takia laitoin palautetta Novitalle. Yhdessä 7v Moniväri-kerässä oli tällaisia solmuja jonkin verran päälle kymmenisen, nyt vain pitäisi keksiä mitkä kaksi kerää tahtoisin sieltä.

3 kommenttia:

  1. Voi olla että olen puolueellinen bloggerin käyttäjä, mutta minusta uusi blogisi näyttää kivalta :) Onnea uuteen blogiin!

    VastaaPoista
  2. Täytyy sanoa, että alan itse olla samaa mieltä :D

    VastaaPoista