19.11.2006

Reveal

Joskus kesällä aloitin Rowanin "lehdykästä" n:o 34 "Reval"-mallin tekemistä marjapuuronvärisestä Isoveljestä. Lanka loppui kesken, ja innostus tehdä sitä loppuun hukkui johonkin. Nyt otin itseäni niskasta kiinni (lankahan siihen oli jo kuitenkin ostettu .. ) ja päätin tehdä lähes kaikki ufot loppuun. Reveal ensimmäisenä, se kun on kaummiten ollut kesken ja pienitöisin.

Big Brotheria seurateessa lauantai-illasta tähän iltaan ähersin etukappaleen valmiiksi, kappaleet yhteen ja keskelle tulevat palmikot. Marjapuuronväri ei ehkä sittenkään ole oma värini, mutta koneeseen tämä on helppo heittää värjättäväksi, jos siltä tuntuu ajan kuluessa.


Malli: Reveal, Rowan n:o 34
Lanka: Isoveli, marjapuuronsävyinen, n. 380 g
Puikot: 5,0mm 60cm Addit
Muuta: malli on kiva. Se on siis tarkoituksella lyhyempi ja hihat neulottiin poikittain samantien etu- ja takakappaleen kanssa. Lanka ei ollut ohjeenmukainen, joten muutamia muokkauksia piti tehdä mutta olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Vielä kun saisi omasta möhömahasta malliin sopivan myöskin ;) Edessä kaula-aukossa on siis 10 silmukan palmikoita ristiin rastiin laiteltu, ylläolevasta kuvasta ei ihan saa ehkä parasta kuvaa mutta ne ovat oikeasti aika kivoja. Tämä oli kiva työ :)


Kuvameemiin kuvat laittelen huomenna / tiistaina kun saan nuita maisemia valossa vielä kuvattua, nyt on jo aivan liian pimeää siihen ;)

1 kommentti: