25.9.2013

Regan


Pitkästä aikaan taas blogiin juttuja. Monen monta neuletta valmistunut, tytöt tarvitsevat akuutisti syksy-talvitavaroita, ja niitähän on sitten tikuteltu. Lisäksi on kasa sukkia neulottu (koska tuntuu, että niihin pään jaksaminen riittää, ne ovat tarpeeksi aivottomia), mutta en tiedä mitä sukilla teen. Niitä on siis tehty -todella monta- paria. Kai niitä paketoidaan taas jouluksi pakettiin. Alkuvuonna alkanut lankalakko pitää edelleen, kaikki neuleet tulee tehtyä omista varastoista.

Viimeisin valmistunut on talvimyssy esikoiselle. Nuoremmalle tulossa samanlainen toisessa värissä (ja eri langasta). Surffasin vaikka kuinka pitkään Ravelryn korvaläppäpipomalleja, ja mikään ei tuntunut puhuttelevan. Tästä mallista pidin, vaikka ohjeessa narujen sijasta on nappikiinnitys leuan alla. Itse en halunnut lapselle inhottavaa nappia leuan ja haalarinreunan väliin, joten i-cordilla tein pitkät nauhat, jotta pipon saa sidottua kiinni. Nappeja ei omasta valikoimasta myöskään löytynyt sopivia, ohjeessa kun läpän reunoissa on napit. Niinpä ompelin läpän suoriltaan vaan kiinni. 

Malli: Regan - aviator hat (ravelry)
Lanka: Viking Ville, n 90 g
Puikot: 4 mm
Koko: Toddler, menee 2,5v neidin päähän ja on sopivasti kasvuvaraa, että menee varmaan seuraavanakin vuonna, jos lanka kestää käytössä

1 kommentti: