29.4.2013

Neuletauko

Mua niin harmittaa, kun aloitin noin kuukausi sitten tällaisen ihanan viltin virkkaamisen. Olen aiemminkin virkannut ja paljon, joten annoin porottaa vaan virkaten kerros kerroksen jälkeen. Peitosta oli tulossa aivan mielettömän kaunis!


Sitten alkoi oikeaa rannetta särkeä.. Pidin taukoa pari päivää ja virkkasin pari kerrosta lisää. Särki vielä enemmän. Koetin vaihtaa sukan neulomiseen, mutta särky oli seurasi. Nyt on taukoa pidetty kolmisen viikkoa ja meinaan tulla hulluksi. Neulomisen sijasta on tullut luettua kirjoja, mutta kyllä kädet silti kaipaavat tekemistä. Plääh. Taukoa siis täällä sen vuoksi.

- Posted via my iPhone

3 kommenttia:

  1. Voi itku, tuo on niin tuttua, nimim. viime vuonna kaksi kortisonipiikkiä. Koita sinnitellä, kunnon lepo on ainoa hoito. Ei paljoa tosin lohduta jos kunnon neulomismojo on päällä...

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä! Kaunis kyllä viltistä tulee, mutta nyt täytyy koittaa vaan jaksaa lepuuttaa kättä... Mun ranne ei kestä virkkaamista yhtään, pojan viltti on ollut jo yli kaksi vuotta tekeillä juurikin virkaten, saapa nähdä kenelle siitä peitto tulee, pojalle vai esim. pojan lapselle joskus +20 vuoden päästä :D

    VastaaPoista
  3. Jaksamista! Kärsin itsekin tänään lääkärin langettamaa neulontataukotuomiota. Onneksi voi suunnitella ja kasvattaa to do-listaansa tauon aikana.. ikään kuin se ei olisi tarpeeksi pitkä entuudestaan ;)

    VastaaPoista