14.3.2013

Revontuli

 Joskus syksyllä aloin penkomaan lankavarastoa, tajutakseni vain, että se on järjettömän iso. Sieltä löytyy vaikka mitä, en tiedä edes missä välissä se on kasvanut sellaiseksi. On eri värisiä vironvilloja, ihania sukkalankoja, paidallisia Rowania ja Gjestalia ja sitä tätä ja tota. Silloin se ajatus heräsi. Että mitä jos sitä vaikka neuloisi niistä varastolangoista jotain?


Tämä vironvilla on puhutellut mua jo monta vuotta. Vyyhti on ostettu muistini mukaan vuonna 2005 tai 2006. Eli ihan älyttömän kauan aikaa sitten! Nyt päätin, että jos en mitään muuta siitä keksi, niin neulotaan sitten toinen Revontuli. Se kun sopii näille langoille omaan silmään ehkä parhaiten. Lisäksi vyyhti on ohuempaa vironvillaa ja sitä oli vain n 140 grammaa, niin mitään kamalan isoa siitä en saisi kuitenkaan aikaiseksi.


Vaikka onkin sama malli kuin aikaisemmin, on tämä silti ihan erilainen. Huomattavasti pienempi kuin edellinen (150 cm yläreuna vs vanhemmassa 250 cm..), menee juuri ja juuri kaulan ympärille. Mutta tää on kaunis! Värit ovat niin MUA kuin vain voi olla. Käyttöön tämäkin rakas menee, en ymmärrä miksi haudoin tämän pingottamista melkein puoli vuotta!

10 kommenttia:

 1. On kyllä aivan tosi kaunis! Tosi hienosti tuossa langassa sopii nuo värit yhteen vaikka kontrastiakin on. Vau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, värit miellyttää tosiaan muakin todella kovasti! :)

   Poista
 2. Minäkin tykkään hurjasti tämän huivin väristä.

  VastaaPoista
 3. On tosiaan kaunis, ja hienosti lanka raidoittuu juuri noiden reikärivistöjen kohdalta. Mullakin on kerä viron villaa varastoissa, josta on pitänyt tämmöinen neuloa, milloinhan saisi aikaiseksi...? Onko muuten karhean tuntuinen kaulalla tuo huivisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se hieman karhean tuntuinen, mutta mä käytän näitä vironvillasta neulottuja huiveja enemmin ns takin ulkopuolella (eli ei suoraan kaulalle), kun taas pehmemämmät huivit sitten erikseen ihan suoraan kaulalle :)

   Poista
 4. Kaunis! Mullakin ois vironvillaa muutama vyyhti ja tekis kauheasti mieli neuloa taas yksi Revontuli, mutta kun mulla on niitä jo kolme tuolla vaatehuoneen perukoilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näitä voi olla liikaa! ;) Jos kaikki ovat eri värisiä, niin fiiliksen mukaan aina vaan sitten :)

   Poista
 5. kaunis on! Revontuli on toisaalta ärsyttävän yksinkertainen malli, mutta lopputulos on sitten kuitenkin todella näyttävä... hämmentävää, mutta täydellinen yhteensopivuus tuossa langassa ja huivin mallissa!

  VastaaPoista