25.3.2012

Retriittiä ja sukkia

 Kävin perinteisessä kevät-neuleretriitissä jo neljättä kertaa. Saimme retriittilahjaksi järjestäjiltä Veeran Color Affection-ohje ja sitten kun Tuulialla oli aivan ihanan houkuttelevia lankoja myynnissä, niin pitihän se ostaa retriittilangat retriittiohjetta varten. Päädyin Väinämöinen-langasta väreihin Tiili, Salaatti ja Hopea. Saas nähdä, missä järjestyksessä värit ilmestyvät huiviin sitten, kun saan sen aikaiseksi aloitella.

Tytsi sai myös uudet junasukat kesää vasten, kun vanhat alkaa kaikki olemaan nafteja. Kaipa niillä on nyt kevät-kesälläkin tarvetta. Nää on kyllä ehdottomasti parhaat villasukat, mitä ollaan kokeiltu ja en kyllästy tähän malliin millään! Tarvinee syksyksi tehdä taas pikkuvauvakoossa muutamat lisää.

3 kommenttia:

 1. Siis mulla on tuolla molemmille tytöille odottamassa kahta tai kolmea erilaista lankaa, joista pitäis tehdä junasukat mutta en mä oo vielä päässy suunnitteluastetta pidemmälle. :D

  Järkätäänkö joskus semmonen varjotetriitti? Sä voisit olla guru ja haalittais muutama puikonheilutuksen alottelija oppimaan ja ihmettelemään? ;) Mahtava idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä idealta! :D Mulla vaan on kohta se yksi tissitakiainen mukana, mutta ehkä sen kanssa vois lähteä jossain käymään sitten ;)

   Poista