24.11.2010

Muutto

Täällä on muutettu viimeisen viikon aikana. Osa tavaroista hakee vielä omaa paikkaansa ja listatkin puuttuvat seiniltä, mutta suurin työ on takana. Internet yhteys hakee vielä vähän olemassa oloaan - tuntuu, että olen asentajaa kuluneella viikolla treffannut enemmän kuin omaa miestä! Ehkä se tästä.

Neuleita on sen kunniaksi edistynyt huimasti, lähinnä joululahjaneuleita siis. Tänä jouluna olen neulonut perheelle sukkia Knitting Vintage Socks-kirjasta, pysyvät samassa teemassa sukat. Sen lisäksi muutama pitsihuivi valmistunut pehmeisiin paketteihin. Jos näiden jälkeen olisi sitten aikaa vauvalle neuloa villahousuja, talvesta kuin näyttää tuleva luminen ja kylmä. Olisiko lukijoilla vinkkejä hyvistä villahousumalleista (niin 'taviskäyttöön' kuin kestoiluunkin)? :)

4 kommenttia:

 1. Kilpparipyllyt eli turttle buttit näyttävät olevan mukavan tilavat ja joustavat. Koin villapöpät näyttää myös kivoilta! Ja onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin.
  Oheisesta linkistä pitäisi löytyä Tiuhtis-villahousujen ohje, on hyväksi havaittu.
  http://www.kestovaippainfo.fi/keskustelu/viewtopic.php?f=20&t=93929&start=0&sid=3c695d6f9fceacba4da9981c65ac6e24

  VastaaPoista
 3. Mä olen käyttäny tätä, hyvä ja helppo.
  http://www.kestovaippayhdistys.fi/vaipat/villahousuohje.pdf
  + suuri käsityökerho lehdessä on muuten ollut nyt syksyn aikana muutaman perushaalarin ohje. Niitä tarvii aina. :) (Itse kun vaan ehtisi omalle värkkäämään, mutta kun päivässä on vaan niin vähän tunteja.)

  VastaaPoista