30.12.2009

Lahjaneuleita


Jouluna tuli syötyä ja matkusteltua Tuusula - Espoo väliä moneen otteeseen. Erinäisillä sukulaisilla juoksentelua ja lopulta lauantaina voimat loppuivatkin - nuhakuumeflunssa iski. Nyt ollaan taas vaihteeksi sairaslomalla. Eilen kävin uudelleen silmäklinikalla HYKSssä ja taas saatiin uusi diagnoosi. Tällä kertaa atooppinen silmä ja älyttömän kalliit lääkkeet siihen. Ensimmäiset lääkkeet, joiden käyttö on saanut jotain näkyvää (parempaan suuntaan) aikaiseksi ensimmäisten 24 h aikana! Jos nyt alkais sen kanssa paraneminenkin.

Suuren osan joululahjaneuleista olenkin täällä esitellyt jo. Sukkia, pipoja, lapasia sai melkein koko suku.


Pikkuveljelle sain Owl Mittensit valmiiksi viikko ennen joulua (silmät puuttuivat). Lankana Sandnes Garnin Alfa, kaksi kerää meni ja sopii 11 vuotiaan pojan käsiin. Näitä oli hauska neuloa, oli uudenlainen peukalokiila itselleni joka istu omaan käteen huomattavasti paremminkin kuin perinteinen kiilapeukalo tai se "toinen" missä poimitaan jälkikäteen reiästä silmukat.

Tädin vanhimmalle pojalle sain valmiiksi villasukat kokoa 36, jämälangoista. Harmaata Sisua ja viininpunaista Nallea. Sopivat hyvin yhteen, Nalle on sitä uutta aloevera-Nallea. Näistä tuli tosi nätin näköset :)

2 kommenttia:

  1. Toivotaan, että silmät paranevat!

    Hauskat lapaset :)

    Nähdään pian, otetaan se tavoitteeksi!

    VastaaPoista
  2. Hienoa että silmä-jutussa tapahtuu edistystä parempaan!

    VastaaPoista