19.5.2009

Spidery Tank


Viime aikoina ei IK:ssa ole ollut paljoakaan mua puhuttelevia malleja. Tää kuitenkin IK Summer 2009 lehdestä pomppas silmään AINOANA mielenkiintoisena (ainakin toistaiseksi..) ja pääsikin nopeasti puikoille. Lehti tuli postilaatikosta viime viikon torstaina, perjantaina hain Tarjoustalosta suklaanruskeaa Tennesseeta ja aloin laskemaan silmukoita uusiksi Tennesseen ollessa ohuempaa kuin ohjeen lanka.

Sunnuntaina meni pingotukseen ja eilen ja tänään on sitten yritetty ottaa kuvia. Mä OIKEASTI tarviin sen kaukosäätimen tohon kameraan, ei millään onnistu noilla nykysillä objektiiveil ottaa kuvaa itestä edes itselaukaisimella ilman että kuva on epäselvä kun se ei tarkenna oikeaan kohtaan ja mies ei oikein suostu hovikuvaajaksi vielä. ;<


Oma kokoni on virallisesti M/L (40/42) joten tein sitten ohjeen suurimman koon mukaan, jotta tulisi ohjeen koko 39½ tällä langalla. Aika lähelle päästiin, mittojen mukaan juuri oikea koko tuli. Olisin kuitenkin aavistuksen enemmän toivonut "negative ease" (mikä tää on suomeks? :D), joten toisiks suurimmalla koolla ois todennäköisesti tullut täydellinen. Nyt ei kuitenkaan kiristä päätä eikä rintaa ;) Pituudesta oisin jättänyt myös yhden pitsitoiston pois, mutta kyllä tää näinkin menee! Ja parhaiten sopii farkkuhameen tai farkkujen kanssa. Mustien housujen kanssa oli vähän hassu. Kerrospukeutumiseen kesäksi täydellinen.

Aijoo. En MILLÄÄN oppinut tota pitsineulosta tosta. Sitä ei millään kyennyt lukemaan edelliseltä riviltä edes, että mitä piti tehdä kun siinä neulotaan joka rivillä pitsiä (ei oo niitä "oikean silmukan rivejä" ollenkaan).

Malli: Spidery Tank (IK Summer 2009)
Lanka: Novita Tennessee, 275 g
Puikot: 4,0 mm & 5,0 mm

2 kommenttia:

  1. Ihana toppi:-) Sinä olet ihan mahdottoman nopea neuloja:-)

    Kyllä se isäntä varmaan sitten jossain vaiheessa niitä kuvia alkaa ottaa. Mun mies otti eilen pusero kuvat:-) Oli ensimmäinen kerta kun otti neulekuvat ja varmaan ottaa jatkossakin. Toivottavasti!
    Tuohon kuvaamiseen miehillä tuntuu välillä olevan aika kova kynnys jostain kumman syystä.

    VastaaPoista
  2. hei inspiroivaa! - enpä huomannutkaan että uudessa IK:ssa oli noin hauska pitsineule... olin vaan pettynyt koko lehteen, joten taisin heittää syrjään liian nopeasti! :) Kiitos vinkistä, ja kiva blogi sulla!

    VastaaPoista