13.2.2009

Hiihtolomailua

Tämä tyttö lähtee viettämään hiihtolomaa Lappiin (Peurasuvantoon) luokkakavereidensa ja muutaman koiran kanssa.

Mukaan lähtee:
 • viimeistelyjä vailla oleva Braided Pullover (IK Fall 2008)
 • Jaywalker-ohje, langaksi Regia 4 färdig (Ravelry)
 • Aapeli-sukat, langaksi 7 veljestä harmaa (Ulla)
 • Turn-a-square x 2 (tuli luokkakavereilta toiveena). Toiseen Isoveljeä keltaisena ja mustana, toiseen Noro Kureyonin jämäkerä & tuntematon ruskea villalanka (Brooklyntweed)
 • Tangled Yoke Cardigan, lankana Rowan Felted Tweed (IK Fall 2007)
Automatkat on ~13h / suunta, ja mähän en aja, joten neulonta-aikaa on reippaasti. Kuitenkin mun tuurilla loppuu neuleet kesken.. ;< PS. Linkit on kaikki Ravelry-linkkei.

4 kommenttia:

 1. Hauskaa lomaa ja hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 2. Moi! Koitan tehdä tornado-lapasiasi, ja niiden teko on aika vaikeaa kun en oikein ymmärrä ohjetta. Eli kerrotko, mitä ihmettä tehdään tuossa kun aletaan lisätä sormia varten silmukoita? Mulla on siis puikoilla yhteensä 43 silmukkaa/lapanen, sillä yksi 44 silmukastahan meni lisälangalle peukalosilmukoiden mukana. 2x pitäis sit tehdä sormilisäyskerrokset, eli pitäisi tulla yhteensä 8 lisättyä silmukkaa. 43 + 8 on kuitenkin 51 eikä 48 kuten ohjeessa. Ja kuinka nuo lisäykset muka eivät osu palmikon päälle? Alkaako tuo "4o, lisää yksi, 14o...jne" ikäänkuin 2. puikon alusta? Minun laskujeni mukaan tuolloin kyllä osuupi palmikon kohdalle lisäykset. Olen ihan pihalla ja olisin tosi kiitollinen jos valaisisit! Äitin sormet muuten palelee :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan talvinen ja rentouttavainen loma sulla edessä. Toivottavasti palaat Lapista rentoutuneena ja energisenä kauniiden neuleiden kanssa.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kaikille! :)

  Elisa, vastasinkin sähköpostitse sinulle :)

  VastaaPoista