22.11.2008

Ulla!

Uusi Ulla on ilmestynyt! Se on aivan upea. Multa menee jonoon sieltä niin monta työtä, että en taas tiedä milloin sitä ehtis neuloa kaikkea. Itseltä on joukossa myös yksi ohje; kämmekäs-lapaset. Pyyntö tuli ystävältä, minä sitten toteutin. Pohjaa sormiin (yksiäkään sormikkaita en ole tehnyt!) otin eri sormikasohjeista ja muuten sitten peukalokiilalla ja läpällä. Lapasosan saa myös nepparilla kiinni :)

The new Ulla is up! It's fantastic. Unfortunately it's only in finnish, but some of the patterns will again be published also in english in Ravelry. Check out the "Ulla knits" group for more information. There is also one of my patterns available. It is going to be translated in english before December (hopefully!)

Muita kuvia ei tähän hätään, kamera ja kameran piuhat ovat jossain muuttolaatikossa (joita on vielä viisi purkamatta + muutama pussukka erilaista tilpehööriä). Jossain vaiheessa aion esitellä lempikotini <3

5 kommenttia:

 1. Nuo lapaskynsikkäät ovat aivan ihanat!

  Etsin vasta ohjetta lapaskynsikkäille ja olin aivan onnessani löytäessäni uudesta Ullasta ohjeen sellaisiin. Perusmallisiin löysin kyllä pari ohjetta pienen avustamisen saattelemana, mutta en muihin (joku on liian laiska suunnitellakseen itse yhtään mitään, joten valmiit ohjeet on jees).

  VastaaPoista
 2. Kätevät hanskat! Sait pienen tunnustuksen blogissani!

  VastaaPoista
 3. Hienot ovat ja samaa mieltä uudesta Ullasta, paljon kivoja ohjeita :)

  VastaaPoista
 4. Moiksan!
  Lueskelin Tornadon -ohjeen lävitse omia "kynsikkäitä" tehdessäni.

  Yksi juttu sieltä pisti silmään:
  Lapasosan viimeiset kavennukset olivat ohjeessa ainakin oman tottumukseni vastaisesti. Eli ohjeessa lukee

  "Neulo 1. puikon alussa 1 o, 2 oikein yhteen, neulo puikko loppuun mallineuleen mukaisesti, kunnes jäljellä on 3 silmukkaa. Neulo 2 oikein yhteen kiertäen, 1 o. "

  Itse tein kuitenkin ensimmäiset kavennukset kiertäen, ja toiset normaalisti oikein yhteen.

  VastaaPoista
 5. Ääh. En nyt tiedä olenko minä tyhmä kun en osaa tuota neuleohjettasi lukea.

  Siis miten tuo kaavion aloitus tapahtuu, miten silmukat jakaantuvat puikoille? 3x 2o 2n + 10s kaaviosta + 3x 2o 2n? Sittenhän tuohon tulee neljä nurjaa toiselle puolelle eikä tuo mahdu sille 1. puikolle?

  Toivottavasti en kysy väärästä paikasta ja kiitos jos jaksat selventää, yritän kaverille tehdä tuommoisia :)

  VastaaPoista