16.9.2008

FO: Conwy


Knitting on the Road on muuten ihana sukkakirja. Olenko kertonut jo sen? Nancy Bush on myös nero. Conwy on ehdottomasti mun suosikkimallini tästä kirjasta, tässä valmistui koulun alettua jo luennoilla toinen pari Conwyja. Edelliset ovat olleet kovassa käytössä.

I just have to tell you once again that Knitting on the Road is a wonderful book. I also agree with all the others that thinks that Nancy Bush is genius. Conwy is my fav pattern from this book. I just finished a second pair of them. This pair was knitted during autumns lessons at school.


Lankana on Lorna's Shepherd Sock Multi. Kauniin värinen ja ihanan pehmeä. Hieman huolettaa, että kestääköhän se käytössä mun karheita kantapäitä ja päkiöitä. Aikaisemman olen tehnyt yhden sukkaparin tästä langasta, mutta se meni silloin lahjaksi. Ehkä nämä ovat hemmottelusukat sitten.

The yarn is Lorna's Shepherd Sock Multi. I love the color and it's so soft. I'm little bit worried how the yarn can handle my scratchy heels and toes in use. I have used the yarn before, but that pair of socks I gave as a present so I don't know how it makes it in use. Maybe these will be the socks that I use when I want to give my feet something warm and soft.

Malli: Conwy (Knitting on the Road, Nancy Bush)
Lanka: Lorna's Lace Shepherd Sock, 85 g
Puikot: 2,75 mm
Koko: naisten koko 37

1 kommentti:

  1. Oikein kauniit sukat :) Olen himoinnut kyseistä sukkakirjaa jo pidemmän aikaa, mutta ostamiseen asti en ole vielä päässyt :D

    Itse olen neulonut joitakin sukkia puhtaasta villa- tai merinovillalangasta ja kyllä ne taitavat olla enemmän sellaisia hemmottelusukkia. Ei niitä oikein meinaa raskia edes pitää, kun pelkää niiden hajoavan heti.

    VastaaPoista