4.4.2008

Coachella

Mä oon ollut aina sitä mieltä, että kesäneuleet ja -topit on ihan hölmöjä. Kuka nyt tahtoo pitää mitään paksua (!!) neuletta kesällä päällä kun on muutenkin kuuma ja puuvillaa taas on niin vaikea neuloa. Ja niissä kesäneuleissa on aina jotain pitsiä ja muuta härpäkettä. Miten tyhmiä, mä tahdon ei-hörhelövaatteita. Tahdon suoria linjoja, tahdon sellasia paitoja, joissa mun etumus ei näytä siltä mitä se oikeasti on. Tahdon sellasia, missä mun pelastusrengas ei näy.

I have always thought that summer knitting garnaments are stupid. Who wants to wear thick and way too warm knitted garnament at summer?! And I also dislike knitting cotton. It's just stupid. And all the patterns for summer are always with lace and ruffles and all kinds of stupid things. I want something with straight lines, something that shows my body the it is NOT. I want something, that hides my love handles.

Sitten näin Jaanamaan Coachellan. Ja rakastuin. Miten ihmeessä en oo tota mallia tajunnut aikasemmin. (Ok, se on kaukana vatsamakkaroiden piilottamispaidasta. ;)) Mä en tuu toimeen ilman sitä mallia. Se tuli mun uniin. Menin hakemaan siis lankaa. Ja neuloin tautisen lujaa. Ja se on täydellinen. :)

Then I saw Jaanamaas Coachella. And I fell in love. How come I haven't realisized this pattern before? (Ok, it's waay far away from hiding-my-love-handles-sweater. ;)) I noticed I wont make it without this shirt. It even came to my dreams. So I had to go to the LYS and get the yarn for this. I knitted like a maniac. And now it is perfect. :)

Malli: Coachella Knittystä
Lanka: Novita Malibu, ruskean kiiltävä, 350g
Koko: S:n mukaan neulottu, jotta tulee istuva (oon muuten kyllä enemmin M/L kokoa..)
Puikot: kauluksessa 4,5mm ja muuten 5,0mm

10 kommenttia:

 1. Coachella fits you beautifully and I adore that chocolate color.

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis! Ja sai miut miettimään että jos tekisin itelleni niin että modaan sen selän ;D

  VastaaPoista
 3. Oho, tekispäs edelleenkin mieli neuloa tuo - Jaanan versio oli hieno ja niin on sinunkin!

  VastaaPoista
 4. Upeaa! Tosi kaunis ja toi ruskea on NIIN kaunis! Sopii sulle hienosti!

  VastaaPoista
 5. Onpa kaunis! Kiva malli muutenkin :)

  VastaaPoista
 6. macoco, the color is lovely. It has also a hint of gold in it so it's not that solid but I love it a lot. Thank you :)

  tui, selän modaamista mäkin mietin mut sit en jaksanut alkaa säätämään ja oikeastaan en tunne sitä selkäosaa edes. Pitäs vaan löytää rintsikat, jotka menis ton kanssa nyt sit :P

  elisa, suosittelen. Se oli tosi nopsa neulottava ja tosi ihana lopputulos! :)

  jaana, kiitos :) Mä arvoin kaupassa jonkin aikaa, että otanko sitä vihertävää vai tota ruskeaa, mut jotenkin aattelin sit et se vihree saattaa olla liian pliisu mulle niin nappasin ruskeat kerät mukaan :)

  m-a-r-i, kiitos. :)

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis! Olen itse ajatellut neuloa Coachella ruskeana, ja nyt sain vielä enemmän inspistä! :)

  VastaaPoista
 8. On kyllä hieno! En olekaan tullut ajatelleeksi, että tuohan on hyvä malli vähän isomman rintavarustuksen omaavalle, täytyy laittaa harkintaan. Ja ainakin urheilurintsikoita pitäisi löytyä tuota painijamallia.

  VastaaPoista
 9. heidi, kiitos :) Tuo ruskea on kyllä aivan mielettömän nätti!

  terhi, sopii ehdottomasti vähän enemmän rintavarustusta omaavalle! Ravelrysta kun kattelin kuvia läpi, niin omasta mielestä on melkein parempikin sellaisten päällä; ei toi etuosa roiku sillon niin paljoa :)

  VastaaPoista
 10. Mahdottoman hieno! Että ne Malibut nyt poltteleekin tuolla lankalaatikossa. Pakko saada oma versio puikoille ja pian! :D

  VastaaPoista