1.11.2007

Ostettujen lankojen kulutusta

Mähän lupasin, että noille tiistain sortumislangoille (kyllä, se on termi ;)) on tarkoitus kaikille:

Did I promise that I have a purpose for every skein that I bought on Tuesday, didn't I? :

Toinen musta Isovelikerä muokkautui uusimman Modan malliksi numero 5, baskeriksi. Ohjeessa oli vielä tupsu ja nyppyjä tehty baskeriin myös sekä reuna oli erikseen tehty ja myöhemmin liitetty ETTÄ tehty Saana-langasta. Mutta koska Saana maksoi 7,90e (!!!) lähikaupassa, malli oli pakko aloittaa heti, nyppyjen tekoa inhoan ja lahjan saaja ei tykkää tupsuista niin syntyi tällainen versio. Samaa on siis silmukkamäärät aloituksessa sekä lisäykset (..paitsi tein muutamat lisäykset enemmän..) ;)

The other skein of Isoveli (by Novita) made itself to be a hat from the newest Moda magazine. The pattern was for a pom-pom hat with bubbles made every tenth row, the edge was made separetly and then attached later AND the yarn pattern called for was Novita Saana. Since Saana costed 7,90e per skein, I don't like knitting bubbles and the receiver of this gift doesn't like pom-poms, is this what I came up with then. The number of stitches in the beginning and the way to do the decreases are from the pattern.


Malli: Baskeri, Moda 6/2007, malli 5
Lanka: Novita Isoveli, 75g
Puikot: 5,0mm sukkapuikot
Muuta: lahjapakettiin


PS Mustan neuleen kuvaaminen kun aurinko on jo laskenut vaatii kovaa kyytiä kuvankäsittelyohjelmalta. ;)

PS Taking pics of black hat after sunset takes a lot editing from my Adobe CS ;)

2 kommenttia:

  1. Heippa! Hug me tightin tein yksinkertaisesta Floricasta. Se on vuosikertaa jostain 70-luvulta, mutta eiköhän tiheys ole pysynyt suunnilleen samana.

    Ohjeessa oleva lanka oli todennäköisesti aika paljon paksumpaa (ainakin painavampaa), sillä sitä kuluu grammoissa huomattavasti enemmän kuin minulla tuota Floricaa. Sain kuitenkin ohjeenmukaisilla puikoilla tiheyden kerralla täsmäämään. Neulos on harvahkoa, mutta se sopii minusta ihan hyvin tuohon mallikertaan. Ja lopputulos on tosi lämmin.

    VastaaPoista
  2. Pätevän näkönen lakki :). Jotain juuri tuon suuntasta suunnittelin itekki, kun pompulat ja tupsut antaa helposti liianki muhkean lopputuloksen. Kiitos siis testauksesta ja raportista =).

    VastaaPoista