22.5.2007

Uusia töitä ja puikkopusseja

(Puikkopussista ei teknisten ongelmien takia kuvia vielä, koetan saada onnistumaan myöhemmin!) Villamokalla bongasin saman neuleen aloituksen, joka itselläni on kummitellut lokakuusta takaraivossa. Muutama viikko sitten tulleet Jaegerin Extra Fine Merino Aranit päättivätkin sitten sopia tähän malliin täydellisesti. Ensimmäinen hiha alkaa lähentyä loppua kohta, on ollut erittäin addiktoitavaa neulottavaa! Kun ei ole tavallista sileää, niin tuntuu että neule eteen itsestään vain :)

I've started a new project. It's from Sandra (October 2006 issue). Villamokka is also doing it. The yarn I have is Jaeger Extra Fine Merino Aran and it fits perfectly to the project. The first sleeve is almost done. The pattern is so attempting that it feels like I'm on the knitting flow right now ! :)

Meeriltä varasin ja tilasin ja ostin aivan IHANAN puikkopussin. Sain itse valita siihen pohjakankaat ja minkälaisen määrän puikkokohtia tarvitsen ja kaikki melkein. Se on täydellinen, tuli eilen postissa. Kuvat siis myöhemmin, kun saan taas kameran toimimaan. Rakastan sitä ! :)

I bought a fantastic needlebag from Meeri. It's perfect and it's made just for me and with my wishes. Pictures will be shown here as soon as I get the camera work again. :)

1 kommentti:

  1. Ihailin Villamokan blogissa tuota samaista villatakkia, tosi mahtava malli!

    VastaaPoista