10.3.2007

Pipoa siskolle


Olen maailman huonoin kuvaamaan itsestäni kuvia, varsinkaan piposta pääsäni. Ei välitetä siis hieman lasittuneesta katseesta ja hapsottavasta tukasta.. :)

Sisko pyysi pipon itselleen uusien toppahousujen pariksi. Ne kun ovat maastonvihreätä sekä rosan punaista. Mallina oli toive perulaistyylisestä piposta. Eikun selaamaan lehtiä vähän ja lankojen ostoon. Novitan Syksy 2006 löytyi kiva malli, jota vähän rukkasin sopimaan tähän tarkoitukseen. Letit roikkuvat vielä pipon korvaläpistä, ne eivät kuvassa valitettavasti näy ollenkaan !


Malli: Novita Syksy 2006
Lanka: 7 veljestä, vihreä & rosa, yhteensä n. 70g
Puikot: 3,5mm bambuaddit & 60cm pyörö

Loppulangoista tein hänelle myös kirjoneulelapaset, jotka tosin ovat vielä kuivumassa pienen pesun jälkeen (mun kirjoneule on _erittäin epätasaista_, onneksi suurimmaksi osaksi saan kaiken korjattua tuolla pesulla..) Niistä myöhemmin lisää !

5 kommenttia:

 1. Hei, kokeile ottaa kuvia silleen, että menet peilin eteen siten, että näet kameran näytön peilin kautta ja silloin tietysti kamera on itseesi päin valmiina kuvan ottoon. Näet peilin kautta millainen kuva on tulossa! (tämä siis jos kamerasi on digi tms, että siinä on näyttö josta näkee kuvaustilanteen....)

  Kivan geometrisen näköinen pipo! =)

  VastaaPoista
 2. Joo, tää olis tietenkin ihan käyttökelpoinen tekniikka ellei koko asunnon ainut peili ole vessassa (ja taustalla rumat kaakelit ovat kamalempia) :/

  Täytynee vaan tyytyä räpsimään sata plus tuhat kuvaa ja toivoa, että joku niistä onnistuu tai odotella miestä aina jossain välissä kotiin asti piipahtamaan, että se napsaisis ;)

  VastaaPoista
 3. En mäkään osaa ottaa itsestäni kuvia, näytän niissä aivan järkyttävältä ja suurin piirtein mielipuoliselta. :D

  VastaaPoista
 4. Haah, tuttu ongelma siis muillekin ;)

  VastaaPoista
 5. Mulla kans sama juttu, vessan peili ainut peili.... Onneks just sen peilin kohdalla on puinen saunan ovi, sen saa yleensä rajattua taustaksi kivasti... =)

  VastaaPoista